Zlatan Ibrahimovic har gett sig in i ett budkrig om Claes "Svartzonken" Claessons fiskeprylar.
Zlatan Ibrahimovic har gett sig in i ett budkrig om Claes "Svartzonken" Claessons fiskeprylar. - Foto: Facebook / Kollage

Fiskekriget fortsätter: Nu har Zlatan lagt nya bud på fiskeprylarna

Zlatan Ibrahimovic ger inte upp i kampen om att vinna de fiskeprylar som säljs i auktioner på Facebook.


På lördagen skrev Nyheter24 om att fiskelegendaren Claes "Svartzonker" Claesson auktionerar ut tre goodiebags i tre separata budgivningar på Facebook. Pengarna kommer sedan att gå oavkortat till Majblomman, som värnar om barns rättigheter. 

Självaste Zlatan Ibrahimovic gav sig in i budgivningarna. Han la ett bud på 5 000 kronor i alla tre auktioner. Många trodde att historien skulle ta slut där. Men det visade sig att den inte har gjort. 

Budades över

Zlatans bud var nämligen inte tillräckligt stora. I alla tre auktioner la konkurrerande budgivare högre bud än 5 000 kronor. Då svarade Zlatan med att lägga bud på 7 500 kronor. Konkurrenterna var inte villiga att ge upp budgivningen bara för att Sveriges största stjärna viftade med plånboken. Just nu leder inte den svenske storstjärnan någon av auktionerna. 

I den första auktionen är budet uppe i 10 000 kronor. 

Den andra auktionen är än så länge den som har lägst högstabud. 7 600 kronor är det uppe i nu. 


Den tredje auktionen är uppe i samma högstbjudande summa som den första auktionen: 10 000 kronor. 


Nu återstår det att se om Zlatan ger konkurrenterna svar på tal. Auktionen pågår till 20 januari. Det sista är garanterat inte sagt i det här fiskekriget. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hoppas du att Zlatan vinner budgivningen?
Tack för din röst!