15 fotbollsspelare som glömt bort vad de jobbar med – och röker

Rökare finns överallt i samhället, även i fotbollsvärlden. Här är några av de som brukar ta en cigg – och har fastnat på bild när de "unnar sig".


1. Arsene Wenger. Har man lyckats behålla jobbet i 19 år trots bara tre ligatitlar kanske man får unna sig en cigg ibland. 

2. Adriano. Han och Zlatan var en gång i tiden ett fruktat muskelanfall i Inter, men han verkar vara en kille som alltid är redo för fest.

3. Marouane Chamakh & Adel Taarabt. Marockanerna Chamakh och Taarabt visar att man kan blanda spel i lag från Premier Leagues undre halva med lite vattenpipa då och då.

4. Paul Gascoigne. Gazza är inte bara en gammal engelsk mittfältsgeneral, han har även sett ta en cigg ibland.

5. Ashley Cole. Kan man gå från moderklubben Arsenal till Chelsea efter 156 a-lagsmatcher finns det inga gränser på vad man kan göra. 

6. Wojciech Szczęsny. Arsenals före detta förstemålvakt är nu petad för att han blev påkommen med att röka i duschen efter en ligamatch. 

7. Dimitar Berbatov. Ibland gör han fem mål mot Blackburn. Ibland tar han en cigg.

8. Jack Wilshere. Detta före detta superlöfte har intensifierat sitt rökande efter de att hans utveckling stagnerat lite. Eller är det tvärtom?

9. Gianluigi Buffon. Har man ett VM-guld och sju Serie-A-titlar kan man tycka att man får röka hur mycket man vill. 

10. Wesley Sneijder. Sneijder har vunnit holländska, spanska, italienska och turkiska ligan och verkar varva titelvinnande med en cigg då och då.

11. Mario Balotelli. Super-Mario har varit ett av världens största löften och har gjort över 20 mål för Inter, Man City och Milan. Men i Liverpool har det inte fungerat alls och tränaren Brendan Rodgers ser det nog som ett rykande problem?

12. Mesut Özil. Han har blivit kallad "världens bästa nummer 10" av José Mourinho, trots en cigg då och då i unga år. 

13. Wayne Rooney. Han har gjort över 160 mål för Manchester United men verkar ändå vara en kille som unnar sig ibland.

14. Neymar Jr. Han fyllde precis 23 år men har redan gjort 60 landskamper och 42 mål för det brasilianska landslaget. Verkar däremot omgiven av festsugna brasilianska polare.

15. Zinedine Zidane. Han har vunnit EM, VM, Serie-A, La Liga och Guldbollen och döpte sin son till Enzo. Zizou är grym – även med en cigg i mungipan?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej för en fotbollsspelare att röka?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.