1 av 4
- Foto: BILDBYRN / CORDON PRESS
2 av 4
- Foto: BILDBYRN / ICON SPORT
3 av 4
- Foto: BILDBYRN / CORDON PRESS
4 av 4
- Foto: BILDBYRN / CORDON PRESS

Zlatan tackade nej till 37 miljoner kronor

Enligt fransk media ska Zlatan tackat nej till ett sponsoravtal utan att ge någon förklaring.


PARIS. Pokersajten Pokerstars ville göra Zlatan Ibrahimovic till en pokerprofil, som de redan gjort med Rafael Nadal, svenske Marcus Hellner och Zlatans idol Ronaldo

Enligt Le Parisien ska Zlatan ha blivit erbjuden ett sponsoravtal värt mellan 27 och 37 miljoner kronor. Förhandlingarna ska ha varit långt gångna, när Zlatan plötsligt hoppade av utan att förklara varför.

Bildkälla: Bildbyrån

Enligt Goal är Zlatan världens fjärde rikaste fotbollsspelare med en förmögenhet på 966 miljoner kronor, och han uppges ha en årslön i PSG på 140 miljoner kronor. Ett pokeravtal hit och dit kanske inte spelar någon roll för honom.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit en pokerprofil för 37 miljoner kronor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skellefteå vann sjunde matchen – klart för final

Jagr, 52, historisk och målskytt

Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

1 timme sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

2 timmar sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

3 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.