Han får en ordentlig flygtur.
Han får en ordentlig flygtur.

Lagkaptenen åker på galen kapning – innan matchen ens börjat

Han åker på en ordentlig tvåfotare innan domaren har hunnit blåsa igång matchen.


Innan matchen mellan FC BATE Borisov och FC Gomel i den vitryska ligan råkar BATE Borisovs lagkapten ut för en riktig kapning.

Lagkaptenen heter Dzmitry Likhtarovich och har precis skakat hand med domarna och motståndarnas lagkapten när han vänder sig om och blir råkapad.

Det är en liten tjej som ska springa av planen med en flagga som halkar och glider in i Likhtarovichs ben så att han åker på en flygtur.

Tjejen stannar inte en sekund utan fortsätter fort av planen och Likhtarovich verkar också skaka av sig tacklingen direkt, och springer bort till resten av hans lagkamrater.

Se den galna kapningen här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde hon fått ett kort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.