Här slår polisen fotbollssupportern med batong

Supportern säger att han inte gjort något fel och polisen försvarar våldet men att slaget tog "olyckligt".


En 44-årig Birmingham-supporter i England skadades svårt när en polis slog honom med batong i samband med en match i september. Mannen kunde inte jobba på fyra månader efter det hårda slaget utanför arenan Villa Park.

Nu har det släppts en video som visar när polisen slår, filmat av 44-åringen. Polisen hävdar att våldet var ”rättfärdigat” men att slaget tog ”olyckligt”

44-åringen säger själv att han inte gjort något fel utanför arenan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

Palestina vill att Fifa straffar Israel

1 timme sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

1 timme sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullet Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

3 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

3 timmar sedan
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.

Två svenskar till NBA-draften

idag 10:26
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.