Efter snorkråkorna – nu stoppar tränaren handen innanför byxorna

Han plockade snorkråkor ur näsan i VM 2010. I går gjorde Joachim Löw en ny märklig grej, när han sågs med handen innanför byxorna under match.


Den tyske förbundskaptenen Joachim Löw må vara en begåvad tränare som förde Tyskland till VM-guld för två år sedan. Men han har en del märkliga saker för sig under matcherna också.

Både i VM 2010 och i EM två år senare sågs han peta ur snorkråkor ur näsan. I går, under Tysklands premiärmatch mot Ukraina, hamnade han i nytt fokus. Den här gången ertappades han dock med handen innanför byxorna, och luktade därefter på fingrarna.

Klippen på Löw har nu spridit sig viralt. Se det nedan.

Glöm inte att se Nyheter24:s EM-magasin Curva Birro, som snackat upp Sveriges EM-premiär mot Irland.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Rätt vidrigt va?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.