Zlatan strax innan 1-1-målet. - Foto: Bildbyrån
Enormt stöd från de svenska fansen på Stade de France. - Foto: Bildbyrån
Sebastian Larsson i aktion.
Sebastian Larsson i aktion. - Foto: Bildbyrån

EM-festen kan vara förstörd – Sverige fick bara 1-1 i premiären

Sverige ställdes mot Irland i EM-premiären och hamnade tidigt i underläge i andra halvlek. Blågult kom igen i slutet och fixade kvitteringsmålet 20 minuter från slutet.

Efter en urusel svensk insats i den första halvleken behövde bara Irland ett par minuter på sig in i den andra akten för att ta ledningen. Wes Hoolahan målskytt.

Sverige repade mot och kom tillbaka med 20 minuter kvar att spela. Zlatan Ibrahimovic var siste svensk på bollen, som tog via en irländsk försvarare in i mål.

Matchen slutade 1-1 på Stade de France och har nu en poäng med sig inför de två avslutande gruppspelsomgångarna.

/
/
Missar Sverige slutspel nu?
Tack för din röst!

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.