Glada miner i solskenet på Cap Esterel
Glada miner i solskenet på Cap Esterel

Trekanter, hemsläp och bortamatcher på Camp Riviera

Sol, värme, fest och semester. Blanda med lite alkohol och lägg till en paradisisk miljö. Inte konstigt att det hettar till på Camp Riviera!


Trots en tämligen skev könsfördelning på Camp Riviera verkar det inte vara några problem för de boende att få till det. Vissa avslöjar inga detaljer, andra skryter hejvilt.


Nyheter24 tog ett varv vid poolområdet för att höra hur det gått för Camp Riviera-deltagarna – hur får man egentligen till det lättast?

Se samtliga intervjuer i klippet ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått ragg på Camp Riviera?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

Palestina vill att Fifa straffar Israel

1 timme sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

1 timme sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullet Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

3 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

3 timmar sedan
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.

Två svenskar till NBA-draften

idag 10:26
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.