Olympiern ville använda guldkondom – flickvännens svar är underbart

Benn Harradine ville använda den guldiga kondomen, det ville inte hans flickvän.


Benn Harradine från Australien men som tränar med Hammarby friidrott tar nog hem priset för den bästa Instagram-bilden från OS i Rio.

Diskuskastaren la för några dagar sedan upp en bild på en stor skål med kondomer som verkar finnas överallt i OS-byn och på tävlingsarenorna. Ovanför skålen har han satt dit ett papper som bland annat innehöll en hälsning från sin flickvän.

Texten lyder: "Mina Olympiska kondomer har anlänt... Jag tror jag använder guld i kväll." Varpå han skriver flickvännens underbara replik: "Varför inte bära silver och kom på andra plats för en gångs skull."


I bland är det bra att komma på andra plats, tänk på det killar.

Du kan även läsa om bilden på löparna som är tvillingar som väckt raseri i deras hemland.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du komma etta eller tvåa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

1 timme sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

1 timme sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

2 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

3 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.