Här är norrmännens nya tokiga påhitt: Fyllefotboll

Fotbollsmatchen mellan norrmännen hade två regler. Drick dig full innan match och bibehåll fyllan annars gills målen.


En video som visar en fotbollsmatch mellan berusade norrmän har blivit en rejäl succé på Youtube med över en halv miljon visningar.

Matchen som inte verkade innehålla några direkt fotbollsregler hade desto striktare regler utanför planen. Innan matchen skulle kicka igång var båda lagen tvungna att ha en genomsnittlig promillehalt på 1.0.

Och när matchen sedan var igång var det även väldigt viktigt att alkoholnivån hölls kvar på samma nivå. Om en spelare skulle göra mål och inte ha den promillehalten skulle nämligen målet dömas bort.

Men av videon att döma låg nog ingen under 1.0. Spelarna vinglar, passar fel, ramlar och missar bollen konstant. Antingen är de otroligt dåliga fotbollspelare eller är de väldigt fulla.

Du kan se det hur gick för norrmännen i spelaren nedan.


Du kanske också vill se klippet på den serbiska fotbollspelaren som lyckades missa mål från en meter.

Glöm inte att ladda ner vår att app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

2 timmar sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.