Zlatan ryktas till Kina.
1 av 2
Zlatan ryktas till Kina. - Foto: TT
Trots flytten från PSG till Manchester United så existerar det flyttrykten kring svensken.
2 av 2
Trots flytten från PSG till Manchester United så existerar det flyttrykten kring svensken. - Foto: Bildbyrån

Galna uppgifter: Så här mycket erbjuds Zlatan per år vid flytt

Zlatan skulle med det bli den bäst betalde fotbollspelaren i världen.


Innan Zlatan Ibrahimovic blev klar för Manchester United så spekulerades det hejvilt vart han var på väg. Många gånger handlade ryktena om att Zlatan var på väg till Kina där hans rikedom skulle bli ännu större.

Som ni alla vet blev det aldrig Kina för Zlatan utan det blev England och Manchester. Men bara för det har inte flyttryktena tagit slut. Nu publicerar den italienska tidningen La Republica att den kinesiska regeringen vill få hit svensken.

Ja, du läste rätt, det är den kinesiska presidenten Xi Jinping som verkar vara sugen på att få hit svensken och han är villig att betala. Tidningen skriver att Zlatan erbjuds hela 711 miljoner kronor per år för att spela fotboll i Kina.

Vilken klubb som svensken skulle spela för är dock oklart.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.