Zlatan blev arg efter att ha blivit tacklad av Nene.
1 av 2
Zlatan blev arg efter att ha blivit tacklad av Nene. - Foto: SCANPIX
Enligt Le Parisien krävdes det flera spelare för att skilja de båda åt.
2 av 2
Enligt Le Parisien krävdes det flera spelare för att skilja de båda åt. - Foto: SCANPIX

Zlatan bråkade med Nene på träning

Så hände det igen. Att Zlatan Ibrahimovic hamnar i bråk med en lagkamrat. Den här gången blev svensken förbannad efter att ha blivit tacklad av Nene.


PARIS. Det var under gårdagens träning som Zlatan Ibrahimovic återigen stod i centrum för ett bråk med en lagkamrat. Under matchspel tacklade brassen Nene Zlatan.

Det uppskattades inte av svensken som hamnade i handgemäng med brassen. Flera lagkamrater var tvungna att gå emellan de båda alfahannarna som till slut lugnade ner sig.

Enligt Le Parisien, som rapporterar om händelsen, ska PSG vara ett skakat lag efter den dåliga starten.

Under onsdagskvällen ska sportchefen Leonardo och ägaren Nasser al-Khelaifi haft ett krismöte med spelarna för att understryka allvaret i helgens match mot Lille. Ägaren ska dessutom ha uttryckt besvikelse över den dåliga säsongsstarten med tre raka oavgjorda matcher.

Det är inte första gången som Sveriges bäste fotbollsspelare hamnar i bråk på träning. 

I Juventus bråkade 30-åringen med Jonathan Zebina och ska ha stuckit fingrarna i fransmannen vänstra öga – något som ledde till att Zebina fick ett blåöga.

Senare när han kom till Milan sommaren 2011 tacklade han amerikanen Oguchi Onyewu som blev förbannad och tog tag i Zlatans nacke. Då krävdes det tio man för att skilja de båda spelarna åt.

/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

1 timme sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

1 timme sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

1 timme sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

1 timme sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

3 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.