Och här är de nya skorna som fick bekänna färg direkt.
Och här är de nya skorna som fick bekänna färg direkt. - Foto: Zlatans facebook

Här gör Zlatan ett nytt klackmål

Det var ett tag sedan sist, men nu har Zlatan slagit till med ett nytt klackmål. Svensken hann även med att göra ett vackert frisparksmål när PSG spelade lika mot Marseille.


Marseille - PSG: 2-2 (2-2)

1 - 0 (17) André-Pierre Gignac

1 - 1 (23) Zlatan Ibrahimovic

1 - 2 (25) Zlatan Ibrahimovic

2 -2 (32) André-Pierre Gignac

MARSEILLE. Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen, ett konstmål med klacken. Tidigare har vi sett han göra det i landslaget och Inter Milan. På söndagen slog den svenske superstjärnan till igen. I den 23:e minuten fick PSG hörna, en hörna som Zlatan förvaltade på bästa möjliga sätt. Han kom in framför sin back och lyckades mycket tack vare sin storlek att hålla sig framme på bollen som han klackade in med hälen. 

Vackert frisparksmål

Men det var inte slut där. Zlatan, som tidigare på dagen fått nya skor, slog dessutom in en frispark som nästan var i samma klass som den Messi dundrat in i El Clasico. Målet betydde 2-1 till PSG. Ett resultat som inte stod sig sedan André-Pierre Gignac gjorde ett kvitteringsmål i 32:a minuten.

Stärkt självförtroende 

Det blev fyra mål på lite drygt 20 minuter, men efter det blev det ingenting. Zlatan försvann och blev mer anonym i andra halvleken. I andra halvleken blev tempot lägre, PSG fick nöja sig med att åka hem till Paris med en poäng i väskan.

Zlatan åker hem med ett stärkt självförtroende, en gyllene häl och ett par nya skor som uppenbarligen funkar hur bra som helst.


Uppdateras.

PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!