Zlatan firar ett av sina två mål när han på egen hand slog Troyes med 4–0.
1 av 3
Zlatan firar ett av sina två mål när han på egen hand slog Troyes med 4–0. - Foto: Jacques Brinon/Scanpix
Zlatan på framfart är svår att stoppa.
2 av 3
Zlatan på framfart är svår att stoppa. - Foto: Jacques Brinon/Scanpix
Han är allt bra spänstig, den där Zlatan.
3 av 3
Han är allt bra spänstig, den där Zlatan. - Foto: Jacques Brinon/Scanpix

Zlatan tillbaka från avstängning - då frälste han PSG

Zlatan var tillbaka i PSG i kväll när de mötte Troyes. Då vann naturligtvis PSG och Zlatan hade show i sedvanlig ordning. Två mål och två assist blev det i 4–0-segern.


Zlatans 201 ligamål:

Malmö FF: 40 matcher 16 mål

Ajax: 74 matcher 35 mål

Juventus: 70 matcher 23 mål

Inter: 88 matcher 57 mål

Barcelona: 29 matcher 16 mål

Milan: 61 matcher 42 mål

PSG: 11 matcher 12 mål

Totalt: 373 matcher 201 mål

PARIS. Zlatan Ibrahimovic var tillbaka från sin avstängning på två matcher. Paris Saint-Germain tog emot nästjumbon Troyes och ett PSG på hemmaplan med en spelsugen Ibrahimovic är inte lätta att möta.

Zlatan inledde kvällens show med en assist efter en kvart när han spelade fram Maxwell till 1–0. I den andra halvleken lade supersvensken i en högre växel och assisterade först fram till Blaise Matuidis 2–0 innan han själv gjorde 3–0 genom att panga upp bollen i nättaket med vänsterfoten. 3–0-målet var även Zlatans 200:e ligamål. Zlatan gjorde även 4–0 efter att ha fått bollen på foten vid öppet mål.

Zlatans uppvisning tar PSG upp i serieledning igen, en poäng före tvåan Saint-Etienne. Här kan ni njuta av Zlatans 3–0-mål.


/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

1 timme sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

2 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

3 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

3 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.