Och hälsade glatt till press och fans. - Foto: BESTIMAGE / FameFlynet
Beckham verkade inte ha svårt att komma in i gänget. - Foto: BESTIMAGE / FameFlynet
10 av 10
Och ja, en stilikon är han fortfarande. - Foto: BESTIMAGE / FameFlynet

Nu konkurrerar Beckham med Zlatan – i dockteater

Att Zlatan har fått en egen docka i fransk teve vet ni om – men nu får han konkurrens, eller sällskap, av David Beckham.

David Beckham gjorde sin första träning med Paris Saint-Germain under torsdagen. Intresset var enormt på träningsanläggningen och hundratals journalister var på plats för att dokumentera. Men dagen till ära fick Beckham också en buktalardocka – precis som Zlatan redan har. Titta in bildspelet för att se bilder på dockorna och Beckhams första träning.

Se Zlatan träffa sin docka i teveprogrammet "Les guignols de l'info" i klippet nedan.

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.