Napoli är intresserade av vår svenske fotbollssensation Zlatan Ibrahimovic.
1 av 4
Napoli är intresserade av vår svenske fotbollssensation Zlatan Ibrahimovic. - Foto: Ap/SCANPIX
Zlatan i en tuff duell i Champions League-kvartsfinalen mot Barcelona.
2 av 4
Zlatan i en tuff duell i Champions League-kvartsfinalen mot Barcelona. - Foto: Christophe Ena/SCANPIX
Napolis målspruta Edison Cavani ryktas vara på väg ifrån italienska ligatvåan.
3 av 4
Napolis målspruta Edison Cavani ryktas vara på väg ifrån italienska ligatvåan. - Foto: Ap/SCANPIX
Napoli ligger på andra plats i Serie A och kan bli nästa anhalt för Zlatan Ibrahimovic.
4 av 4
Napoli ligger på andra plats i Serie A och kan bli nästa anhalt för Zlatan Ibrahimovic. - Foto: Ap/SCANPIX

Napolis drömplan: Ersätta Cavani med Zlatan

Zlatan Ibrahimovic framtid i PSG är osäker. Napoli uppges nu vara intresserade av superstjärnan – om de tappar sin egen.


Frankrikes höginkomstskatt

Personer som tjänar över en miljon euro om året ska betala en inkomstskatt på högst 75 procent. Tidigare var det oklart om det skulle gälla fotbollsspelare men i veckan blev det klart.

Napolis skyttekung Edison Cavani ryktas vara på väg bort från klubben. Vår svenske superstjärna Zlatan Ibrahimovic har tidigare uttryckt en önskan att spela i Napolis ljusblåa dräkter. Zlatans demonagent Mino Raiola har bland annat uppgett att Napolis hemmaborg San Paolo är Zlatans drömarena, skriver Aftonbladet.

Cavani ut – Ibra in

Cavani toppar Serie A:s skytteliga med 22 mål och har de senaste säsongerna fullkomligen sprutat in mål. Napoli är därför mycket motvilliga att släppa sin guldklimp.

– De gör allt för att behålla Cavani, men om det inte bli så, då måste man skaffa sig ett verkligt tungt nytt namn direkt då, annars blir fansen galna, säger fotbollsexperten Enrico Curro’ på La Repub­blica till Aftonbladet. 

En eventuell bytesaffär kan även vara möjlig där Cavani går till PSG och Zlatan och omkring 40 miljoner kronor går till Napoli.

PSG riskerar förlora Stärnorna

I och med Frankrikes nya höginkomstskatt för fotbollsspelare kan samtidigt Paris Saint Germain riskera att förlora Zlatan.

– Dessa höga löner är problematiska och besvärande i en tid där vi kräver att alla som bor i Frankrike hjälper till. Alla måste dra sitt strå till stacken, säger Frankrikes företagsminister Fleur Pellerin till Expressen. 

Zlatan väljer förmodligen i dagarnas Champions League-dramatik att fokusera på returmötet mot Barcelona som spelas på Camp Nou på onsdag den 10 april.

PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

1 timme sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

3 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.