Emir Bajrami.
Emir Bajrami. - Foto: Scanpix

Elfsborg möter Rosenborg i Spanien

Elfsborg laddar upp inför Allsvenskan med att resa till Spanien och Marbella för att spela turneringen Copa del Sol. I gruppspelet väntar bland annat Rosenborg.


Landslagsaktuelle Emir Bajrami får en ny chans att imponera på förbundskaptenen Erik Hamrén när Elfsborg ställs mot Rosenborg. Boråslaget har nämligen valt att ladda upp inför årets Allsvenskan med att resa till Spanien och Marbella för att delta i turneringen Copa del Sol.

- Det är ytterligare ett tillfälle för mig att bevisa för honom att jag är en duktig fotbollsspelare, så det är klart att det blir en bra och rolig match, säger Bajrami till TT.

Förutom Rosenborg möter Elfsborg även det ryska storlaget CSKA Moskva och danska Odense i gruppspelet. Bajrami är medveten om att det blir tuffa matcher.

- Det är bra motstånd vi möter, det ska bli kul att möta de andra nordiska topplagen och även CSKA Moskva. Det återstår att se hur det går men vi har chans mot alla lagen, absolut, utvecklar mittfältaren.

Elfsborg är dock inte det enda svensklaget på plats. I den andra gruppen finns Kalmar, och de båda svensklagen kan komma att möta varandra vid ett eventuell slutspel.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!