Olssons konststycke sänkte Gais

Med ett sensationellt konststycke förde Marcus Olsson sitt Halmstad till seger i hemmamötet med Gais.

HALMSTAD. Det var hemmalaget Halmstad som inledde klart bäst mot Gais på Örjans vall. I den 42:a minuten tilldelades Halmstad en ytterst tveksam straffspark, som brassen Anselmo inte hade några problem med att förvalta.

I andra halvlek fortsatte Halmstad att trycka på framåt och Gais, med Wanderson i spetsen, orkade till slut inte stå emot. Med tio minuter kvar att spela tog hemmalagets Marcus Olsson med sig bollen på volley, gick förbi en försvarade och med en enastående karatespark ställde han Dime Jankulovski i Gais-målet.

2-0 var ett faktum, men Halmstad var ännu inte nöjda. På tilläggstid fick så även inbytte Emir Kujovic göra sitt första mål för säsongen när han med vänsterfoten vackert satte spiken i kistan.

Segern var Halmstads tredje för säsongen.