Sharbel Touma (th) spelar från start i kväll mot Åtvidaberg.
1 av 3
Sharbel Touma (th) spelar från start i kväll mot Åtvidaberg. - Foto: Bildbyrån
Djurgårdstränaren Carlos Banda längtar efter trepoängarna nu.
2 av 3
Djurgårdstränaren Carlos Banda längtar efter trepoängarna nu. - Foto: Scanpix
Den tidigare petade Jani Lyyski gör comeback från start i backlinjen.
3 av 3
Den tidigare petade Jani Lyyski gör comeback från start i backlinjen. - Foto: Scanpix

Touma spelar från start i kväll

Djurgården åkte på en jobbig förlust senast mot Elfsborg. Nu kastar tränarna Lennart Wass och Carlos Banda om i startelvan inför matchen mot Åtvidaberg.


STOCKHOLM. Djurgården åkte på en jobbig förlust i förra omgången mot Elfsborg när de förlorade med 3-1. En förlust som tränaren Carlos Banda verkligen inte är nöjd med.

– Vi blev lite avslöjade i vårt försvarsspel. Vi var inte tillräckligt aggressiva i vårt press-spel. Framför allt centralt, men även på kanterna, säger Banda till Expressen.

Under veckan har Stockholmarna lagt mycket fokus på just försvarsspelet. Nu rör tränarduon Lennart Wass och Carlos Banda om i spelargrytan och har ett par ändringar i startelvan inför matchen mot jumbon Åtvidaberg hemma på Stadion i kväll.

– Det blir förändringar. Det är formspelare som kommer in. Vi har bra konkurrens i truppen nu när spelare börjar komma tillbaka från skador, säger Banda.

Enligt Expressen kommer Djurgården att starta med det kontroversiella nyförvärvet Sharbel Touma, som gjorde mål senast DIF spelade hemma på Stadion. Även Jani Lyyski, som var petad sist, gör comeback från start i kväll när han ersätter Patrik Haginge.

Den kvicke finländaren Kasper Hämäläinen flyttar in på mitten istället för landsmannen Joel Perovuo. Målvakten och tillika lagkaptenen Pa Dembo Touray missar matchen och befaras vara borta i två veckor.

– Vi måste börja ta trepoängare och klättra i tabellen. Åtvidaberg är ett lag som vi ska slå, säger Carlos Banda.

/
/
Dif
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!