Fjolårets möte mellan Syrianska och AIK på Södertälje Fotbollsarena bröts efter skandalscener. Dinko Felics Syrianska tilldömdes segern i efterhand.
1 av 3
Fjolårets möte mellan Syrianska och AIK på Södertälje Fotbollsarena bröts efter skandalscener. Dinko Felics Syrianska tilldömdes segern i efterhand. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Det var efter att knallskott kastats in på planen som domaren beslutade att avbryta matchen.
2 av 3
Det var efter att knallskott kastats in på planen som domaren beslutade att avbryta matchen. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Det var ordentligt stökigt på läktarna efteråt. Nu väljer AIK att avråda sina supportrar från att åka på söndagens match.
3 av 3
Det var ordentligt stökigt på läktarna efteråt. Nu väljer AIK att avråda sina supportrar från att åka på söndagens match. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

AIK:s hämnd - inga bortasupportrar

Solnaklubben kan inte garantera sina supportrars säkerhet efter fjolårets skandalmatch - säljer inga biljetter till bortasektionen.


SÖDERTÄLJE. Det är två lag med sviktande form som möts i Södertälje. Men det är fjolårets match mellan Syrianska och AIK som är i fokus i förhandssnacket.

Nu råder AIK sina supportrar att inte åka på matchen då säkerheten inte kan garanteras. Klubben har också valt att inte sälja några bortabiljetter.

På sin hemsida skriver AIK Fotboll:

"...Vi inte kan säkerställa våra medlemmars och supportrars säkerhet."

Fjolårets möte på Södertälje Fotbollsarena bröts sedan knallskott kastats in på planen. I efterhand tilldömdes hemmalaget Syrianska segern med 3-0.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!