Elfsborg är nu tvåa i ligan efter Häcken som gick om boråsarna idag.
1 av 3
Elfsborg är nu tvåa i ligan efter Häcken som gick om boråsarna idag. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Domaren Andreas Lundberg visar ut Kevin Walker i söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan Elfsborg och GIF Sundsvall.
2 av 3
Domaren Andreas Lundberg visar ut Kevin Walker i söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan Elfsborg och GIF Sundsvall. - Foto: Adam Ihse
Anders Svensson och Jon Godni Fjolunson i kamp om bollen.
3 av 3
Anders Svensson och Jon Godni Fjolunson i kamp om bollen. - Foto: Adam Ihse

Elfsborgs tunga poängtapp mot Sundsvall

Elfsborg tappade viktiga poäng i guldstriden efter att ha spelat oavgjort på hemmaplan för andra gången i år. Men det var nära att att laget blev helt utan poäng.


Matchfakta

Elfsborg: 0
GIF Sundsvall: 0

Rött kort K. Walker (28)

BORÅS. Det var upplagt för vinst för Elfsborg sedan Sundsvall fick Kevin Walker utvisad i 28e minuten. Men ändå lyckades inte boråsarna att göra mål, detta trots många chanser.

– Jag tycker att vi har tillräckligt mycket chanser för att kunna vinna den här matchen, men idag var en sådan dag då vi inte satte dit dom lägen vi fick, säger Jörgen Lennartsson, tränare för IF Elfsborg, efter matchen till C more

Trots att Sundsvall spelade med en man mindre var det bortalaget som var närmast att göra mål. Detta sedan anfallaren Pa Dibba blivit frispelad i 93 minuten. Elfsborg kan tacka målvakten Kevin Stuhr för att han var ute i god tid för att täcka av Pa Dibbas skott.

– Det är en stor besvikelse att vi bara tar en poäng idag, säger Lennartsson när han får frågan om vad han känner om dagens match.

För Sundsvalls del innebar en poäng borta mot Elfsborg att laget får lite andrum i bottenstriden. 

– Vi fightas mer idag än vad vi gjort i tidigare matcher och gör en riktigt bra match mot ett så svårt lag, säger tränaren Sören Åkeby till C more.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!