AIK krossade MFF:s gulddrömmar

Det hade räckt med seger mot AIK så hade guldet varit i hamn för MFF. Istället blev det förlust och krossade drömmar för skåningarna.


AIK - MFF: 2-0 (1-0)

1 - 0 (33) M. Bangura

2 - 0 (62) V. Lundberg

STOCKHOLM. Malmö FF var chanslöst på Råsunda. AIK var flera storlekar för stora i sin sista strid på Råsunda. Det blev torsk med 2-0 för MFF som får vända hem till Malmö, som förlorare.

– En stor besvikelse, säger en besviken Rikard Norling till C More efter matchen.

Den annars så pratglade MFF-tränaren fann inte alls ord för att beskriva sina känslor, de var helt enkelt för många vilket gjorde det omöjligt att analysera matchen.

– Jag har för mycket känslor just nu, så jag låter det vara, säger en besviken MFF-tränare Rikard Norling.

Hade guldläge

När Åtvidaberg kvitterade till 1-1 på Borås Arena låg plötsligt avgörandet i MFF:s händer, problemet var att de låg under med 2-0 efter mål av Mohamed Bangura och Victor Lundberg. Insatsen skulle visa sig bli för mycket. Rent av omöjlig.

– AIK är starka. De har värvat tungt medan vi har tappat spelare. Vi har kämpat bra under hela allsvenskan och det är egentligen stort av oss att kämpa om guldet in i det sista, sa Jiloan Hamad till C more efter matchen.

AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.