Malmö FF:s Tokelo Rantie skadade vadmuskeln
1 av 3
Malmö FF:s Tokelo Rantie skadade vadmuskeln - Foto: © Bildbyrån / NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Malmö firar efter Ranties drömmål
2 av 3
Malmö firar efter Ranties drömmål - Foto: © Bildbyrån / NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Tokelo Rantie tog sig på egen hand igenom Halmstads backlinje.
3 av 3
Tokelo Rantie tog sig på egen hand igenom Halmstads backlinje. - Foto: © Bildbyrån / NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Rantie om skadan: "Förhoppningsvis ingen fara"

Malmös sydafrikanske trixstjärna Tokelo Rantie blir troligtvis borta i tre veckor. Detta efter att den tekniska anfallaren slog till med ett drömmål i premiärmatchen mot Halmstad hemma på Swedbank Stadium.


Resultat allsvenskan

Malmö FF–Halmstad 1–1 (0–0)

Målen: 1–0 (48) Tokelo Rantie, 1–1 (53) Gudjon Baldvinsson.

Gefle–Åtvidaberg 1–0 (0–0)

Målen: 1–0 (51) Alexander Faltsetas.

Mjällby–Norrköping 1–2 (1–0)

Målen: 1–0 (25) självmål David Boo Wiklander, 1–1 (53) Christopher Telo, 1–2 (69) på straff, Gunnar Heidar Thorvaldsson.

MALMÖ. Efter enriktigt bra start på den andra halvleken tog matchen en myckettråkig vändning för Malmös Tokelo Rantie. Sydafrikaneninledde halvleken med ett riktigt klassmål då han dribblade bortflera spelare för att sedan hästsparka in bollen i nättaket. Kvarten senare tvingades Rantie att lämna planen via bår efter enmuskelbristning i vaden.

"Förhoppningsvis är det ingen fara"

– Det var ingen som var i närheten av mig. Jag kände bara att det drog till i benet och de säger att det är något med muskeln. Förhoppningsvis är det ingen fara, sa Tokelo Rantie till Sydsvenskan.

Rantiesproblem började redan på försäsongen med en skada på vänsterfotled. En skada han nu skulle vara helt återställd från. Detskånska storlaget får nu klara sig utan den snabba sydafrikanen itre veckor, skriver Sydsvenskan.

EfterRanties tråkiga avslutning kvitterade bottentippade Halmstad ochguldfavoriten Malmö tappade poäng i premiärmatchen som slutade1-1.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!