Simon Tibbling blev handfängslad efter segern mot Kalmar.
1 av 5
Simon Tibbling blev handfängslad efter segern mot Kalmar. - Foto: Bildbyrån/Twitter/marcpedersen3
Tibbling i handbojor efter matchen i omklädningsrummet.
2 av 5
Tibbling i handbojor efter matchen i omklädningsrummet. - Foto: Twitter/marcpedersen3
Djurgårdens yngling blev utsatt för ett skämt.
3 av 5
Djurgårdens yngling blev utsatt för ett skämt. - Foto: © Bildbyrån / Simon Hastegård / Bildbyrån
Av Marc Pedersen som lånade handbojor av en ordningsvakt på Stockholms stadion.
4 av 5
Av Marc Pedersen som lånade handbojor av en ordningsvakt på Stockholms stadion. - Foto: © Bildbyrån / Simon Hastegård / Bildbyrån
Jawo gjorde sitt fjärde mål för säsongen mot Kalmar.
5 av 5
Jawo gjorde sitt fjärde mål för säsongen mot Kalmar. - Foto: © Bildbyrån / Simon Hastegård / Bildbyrån

Djurgården firade semestern – med att handfängsla Tibbling

Lättnaden över att få lämna jumboplatsen och Stockholms stadion för näst sista gången innan semestern var stor för Djurgårdens spelare. Så stor att Marc Pedersen tyckte att Simon Tibbling kunde få stanna kvar i omklädningsrum på den klassiska arenan – fastlås i ett par handbojor.


STOCKHOLM. Hela Djurgårdens lag sken ikapp med försommarsolen på Stockholms stadion efter 1–0-segern mot Kalmar under torsdagen. Många av spelarna tjoade och tjimmade med ett stort leende på läpparna runtomkring omklädningsrummen. Efter slutsignalen skämtade Djurgårdens back Marc Pedersen med en ordningsvakt som till slut lånade ut sina handbojor till den skojfriske dansken. 

Efter några minuter kom Pedersen ut igen med handbojorna, tackade för lånet och visade en bild där han hade bojat fast ynglingen Simon Tibbling inne i omklädningsrummet. En bild som han sedan publicerade på twitter.

Tibbling tog det hela med ro och verkade inte ha några problem att bjuda på sig själv. Det kanske inte är svårt när Djurgården såg till att lämna både nedflyttnings- och kvalstrecket bakom sig innan semestern. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.