- Foto: TT/Nyheter24

Därför är Jonas Eriksson den sämsta domaren i Allsvenskan just nu

I Nyheter24:s nya studioprogram om Allsvenskan med Marcus Birro utses veckans sämsta domare.


Studio Allsvenskan är ett nytt program om allsvensk fotboll med Marcus Birro som programledare. Bisittare i veckans avsnitt är journalisten Christoffer Rahmner och Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Bland segmenten i det halvtimmeslånga programmet finns bland annat ”Veckans domarjävel”. Där pratar de medverkande i programmet om vem som har stått för veckans sämsta domarinsats i Allsvenskan. Förutom det snackas det om spelare på sociala medier och veckans omgång i stort.

Här är de allsvenska stjärnorna du måste följa på Insta – enligt spelarna själva

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var Jonas Eriksson omgångens sämsta domare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

1 timme sedan

Svensk storseger mot Skottland

2 timmar sedan
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.

En ny början – men vart går landslaget med Tomasson?

igår 20:24
Sommaren 2004 hyssjade Jon Dahl Tomasson de svenska supportrarna på Estádio do Bessa i Porto, i det klassiska "Due-Due"-mötet. Nära 20 år senare står han på en sliten liten arena i samma stad. Som svensk förbundskapten. Så kan det gå. Frågan är hur det ska gå.