Bayern München vann mot FSV Mainz
Bayern München vann mot FSV Mainz - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Storseger för Bayern München hemma mot Mainz

Bayern München hade en riktig målfest när man besegrade Mainz hemma på Allianz Arena i Bundesliga i fotboll. Bayern München vann med hela 8-1 (3-1).

Bayern Münchens fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka på Allianz Arena.

Bayern München gjorde första målet. Harry Kane gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 19:e minuten, när Leon Goretzka slog till.

Mainz reducerade till 2-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Nadiem Amiri.

Bayern München ökade ledningen till 3-1 på tilläggstid i första halvleken, återigen genom Harry Kane. Direkt efter pausen nätade Thomas Muller och ökade Bayern Münchens ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jamal Musiala träff och ökade ledningen för Bayern München.

I 66:e minuten slog Serge Gnabry till, på pass av Leon Goretzka och gjorde 6-1.

Bara fyra minuter senare var det Harry Kane som såg till att Bayern München ökade ledningen på nytt, till 7-1, och därmed fullbordade Harry Kane sitt hattrick.

8-1-målet kom på tilläggstid, när Leon Goretzka på nytt slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 8-1.

Bayern Münchens Leon Goretzka stod för två mål och ett assist.

Det här betyder att Mainz ligger på 17:e plats i tabellen, och Bayern München är på andra plats.

Nästa motstånd för Bayern München är Darmstadt. Mainz tar sig an Bochum hemma. Båda matcherna spelas lördag 16 mars 15.30.