Manuel Neuer tillsammans med sju andra Bayern-spelare ansluter till den tyska truppen i dagarna.
1 av 4
Manuel Neuer tillsammans med sju andra Bayern-spelare ansluter till den tyska truppen i dagarna. - Foto: Frank Augstein/SCANPIX
Lukas Podolski vill vinna EM och...
2 av 4
Lukas Podolski vill vinna EM och... - Foto: Michael Probst/SCANPIX
...han tror inte att tyskarna påverkas av Bayern Münchens CL-förlust mot Chelsea.
3 av 4
...han tror inte att tyskarna påverkas av Bayern Münchens CL-förlust mot Chelsea. - Foto: Torsten Silz/SCANPIX
Bastian Schweinsteiger missade Bayerns sista straff mot Chelsea men ska inte påverkas av det i EM enligt Podolski.
4 av 4
Bastian Schweinsteiger missade Bayerns sista straff mot Chelsea men ska inte påverkas av det i EM enligt Podolski. - Foto: Kerstin Joensson/SCANPIX

Podolski: "Planen ska lysa upp"

Förra EM torskade Tyskland finalen mot Spanien – men nu är det dags för tyskarna att plocka hem bucklan säger Lukas Podolski: "Det är skönt att kunna säga att vi vill vinna titeln."


BERLIN. I EM i Österrike och Ungern 2008 förlorade Tyskland en jämn final med 1–0 mot Spanien efter mål av Fernando Torres. Men nu är det tyskarnas tur tycker Lukas Podolski.

– Det är skönt att kunna säga att vi vill vinna titeln. Om vi får en bra start emot Portugal så skulle det vara perfekt. Vi måste vara "on fire" i första matchen och planen behöver lysa upp, säger han till Reuters.

"Tyskland påverkas inte av Bayerns CL-förlust"

Åtta Bayern München-spelare kommer att ansluta till det tyska laget i dagarna och Podolski tror inte att landslaget kommer att påverkas av deras nederlag i CL-finalen mot Chelsea.

– Alla åtta är väldigt bra fotbollsspelare och vår kvalité på planen kommer inte att påverkas av det som hände i München.

/
/
EM
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!