Wesley Sneijder tror på sitt Holland. "Vi kan vinna, men det beror på hur vi beter oss i inledningen av matchen. Om vi gör mål tidigt kan allt hända".
1 av 2
Wesley Sneijder tror på sitt Holland. "Vi kan vinna, men det beror på hur vi beter oss i inledningen av matchen. Om vi gör mål tidigt kan allt hända". - Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP/Scanpix
Nani tror att Portugal besegrar ett blekt Holland.
2 av 2
Nani tror att Portugal besegrar ett blekt Holland. - Foto: Armando Franca/SCANPIX

Nani tror på seger: "Holland har varit en besvikelse"

Portugals mittfältsstjärna Nani om söndagens måstematch. "Vi måste ta kontroll över matchen direkt".


Grupp B

1. Tyskland 9 poäng 5-2
2. Portugal 6 poäng 5–4
3. Danmark 3 poäng 4-5
4. Holland 0 poäng 2-5

Tyskland möter Grekland och Portugal möter Tjeckien i kvartsfinalspelet.

CHARKIV. Klockan 20.45 är det avspark mellan Portugal och Holland. För Portugal räcker troligtvis oavgjort, men Nani vill gå för seger.

– Naturligtvis förväntar vi oss att vinna. Holland har varit en stor besvikelse i EM. Alla höll de som en av storfavoriterna, men de har haft en katastrofal turnering så här långt, säger Nani enligt The Sun.

"Vi måste ta kontroll över situationen"

Manchester United-spelaren betonar dock att Holland kommer att vara desperata och att Portugal måste kontrollera matchbilden från början.

– Vi har allt att spela för och avancemanget i våra egna händer. Vi måste ta kontroll över situationen direkt, säger Nani enligt The Sun.

"Portugal är mer än Ronaldo"

Hollands stjärna Wesley Sneijder berättar att laget var i chock efter förlusten mot Danmark. Interstjärnan förklarade att ingen i Holland kan förstå hur de förlorade. Inför kvällens match är han segerviss, men varnar sina medspelare för att lägga för mycket fokus på Christiano Ronaldo.

– Portugal är mer än bara Ronaldo. Beviset är att han ännu inte gjort mål i EM, och jag hoppas att det fortsätter så på söndagen, säger Sneijder till Goal.

*****                        

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!