Ramos och Benzema är lagkamrater i Real Madrid.
1 av 3
Ramos och Benzema är lagkamrater i Real Madrid. - Foto: Arturo Rodriguez/SCANPIX
Sergio Ramos håller tummarna för att Frankrikes Benzema inte har en bra dag mot Spanien i kväll.
2 av 3
Sergio Ramos håller tummarna för att Frankrikes Benzema inte har en bra dag mot Spanien i kväll. - Foto: Matt Dunham/SCANPIX
"Han kan göra skillnaden", säger Ramos.
3 av 3
"Han kan göra skillnaden", säger Ramos. - Foto: Darko Vojinovic/SCANPIX

Ramos: "Hoppas inte Benzema har en bra dag"

Spaniens mittback Sergio Ramos hoppas att lagkamraten i Real Madrid inte har en av sina bättre dagar på jobbet mot Spanien i kväll.


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

GDANSK. I kväll möts storländerna Frankrike och Spanien i EM:s tredje kvartsfinal. Det är en match med förhoppningar och stora förväntningar på vacker fotboll. Men Spaniens mittback Sergio Ramos håller tummarna för att hans lagkamrat i Real Madrid, Karim Benzema, inte bidrar till den festen.

– Jag hoppas inte att Benzema har en bra dag eftersom han är en spelare som kan göra skillnaden, säger Ramos enligt den spanska tidningen Marca.

Den 26-årige mittbacken vill även hylla hela den franska truppen – trots deras mindre vassa insats mot Sverige i den sista gruppspelsmatchen.

– Frankrike har en väldigt bra trupp. De är som oss och vill styra spelet genom att själva hålla i bollen, men vi vet hur vi ska spela på planen, säger Ramos.

I kväll drabbar fotbollsjättarna samman – och matchen har alla möjligheter att bli en klassiker.

Matchen mellan Spanien och Frankrike börjar 20.45 och sänds i SVT1.

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

EM
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!