Tottenham vidare till kvartsfinal

Tottenham slog under onsdagskvällen Liverpool med 4-2 i den engelska ligacupen.

Tottenham slog Liverpool i onsdagens match på White Hart Lane.

I den 38:e minuten gav anfallaren Roman Pavlutjenko Tottenham ledningen när han prickade in bollen i mål.

Fraizer Campbell slog sedan in två mål och Liverpool förblev mållöst i den första halvleken. Men strax efter paus reducerade Damien Plessis och gav Liverpool en gnutta hopp. Men sedan gjorde Pavlutjenko sitt andra mål i matchen.

I matchens 68:e minut tog matchen en dramatisk vändning. Olyckligtvis knockades Heurelho Gomes då han försökte förhindra Phillip Degen från att göra mål. Gomes bröt bollen men blev liggandes orörlig då han fick Degens knä i ansiktet.

Läkare kallades in som bar ut målvakten på bår. Matchen slutade 4-2 efter Liverpools andra mål från Sami Hyypiä. Men tyvärr räckte inte poängen till och Liverpool är nu ute ur ligacupen.