Arsenal krossade Sheffield med 6-0

Arsenal tog sig enkelt vidare genom att mosa Sheffield United med 6-0. (TT)

Arsenal tog sig enkelt vidare till fjärde omgången i den engelska ligacupen sedan laget på tisdagskvällen krossat Sheffield United med 6-0. Hemmalagets danske landslagsanfallare Nicklas Bendtner gjorde de två första målen. Men ännu vassare var Carlos Vela, den 19-årige mexikanen gjorde tre mål. Arsenal ställde upp med ett rekordungt lag med en snittålder på blott 19 år, och den 16-årige Jack Wilshere fick en drömstart när han sköt 5-0 från nära 25 meter i den andra halvleken.

En mer van målskytt, portugisen Cristiano Ronaldo, gjorde sitt första mål för säsongen i Manchester Uniteds 2-1-seger hemma mot Middlesbrough. Veteranen Ryan Giggs gjorde 2-1 drygt tio minuter från slutet och Nani ökade på till 3-1 på tilläggstid. Även Liverpool avancerade efter 2-1 hemma mot Crewe. West Ham åkte ut mot Watford som vann hemma med 1-0.

Övriga resultat i tredje omgången av ligacupen: Burnley-Fulham 1-0, Leeds-Hartlepool 3-2, Rotherham-Southampton 3-1, Swansea-Cardiff 1-0.