1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

Supportar i osannolikt samarbete

Supportrar till Manchester United och Liverpool kommer gemensamt att protestera mot respektive klubbs amerikanska ägare. Ett unikt samarbete. ”Det visar hur illa ställt det är med fotbollen i det här landet”, säger en supporter om den gemensamma aktionen.


Storklubbarna Manchester United och Liverpool må vara bittra rivaler. Men nu är klubbarnas respektive supportrar så trötta på klubbarnas amerikanska ägare att man planerar en gemensam aktion. Det hävdar The Manchester Evening News som pratat med olika supportergrupperingar.

- Det har förts samtal och vissa grupperingar på båda sidor ställer upp. Det visar hur illa ställt det är med fotbollen i det här landet när två av de största rivalerna diskuterar att samarbeta, säger en person från supporterhåll.

Enligt tidningen är det ledande grupper hos supportrarna som ska göra en gemensam protestaktion den 21 mars. Ännu har saken bara diskuterats, ingenting är helt klart.

Den 21 mars möts Manchester United och Liverpool på Old Trafford i ligaspelet. Protesterna tros äga rum på arenan, en gemensam protestmarch sägs inte vara aktuell på grund av rivaliteten mellan fansen som går långt tillbaka i tiden.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!