- Foto: Scanpix

Kapten Ferdinand skadad

Rio Ferdinand missade Man Uniteds segermatch mot West Ham på tisdagen, den tidigare skadedrabbade försvararen fick ont i ryggen innan matchen. Frågan är vem Fabio Capello nu låter vara lagkapten i landslaget?


Försvararen Rio Ferdinand har både varit avstängd och skadad och nu är det dags igen. Han hade känningar i ryggen och fick stå över gårdagens match där Manchester United hemmabesegrade West Ham med 3-0. Nu missar han helgens Ligacup-final.

- Han är inte redo till söndagen. Det är oturligt för honom att han missar ett par matcher, säger managern Alex Ferguson enligt nyhetsbyrån Ananova.

- Rio har tränat väldigt bra, det har inte varit några problem alls. Men när man får känningar så kan man inte chansa.

Nästa vecka ställs England mot Egypten i en vänskapsmatch och Fabio Capello tros ge kaptenssysslan till Liverpools Steven Gerrard. En annan som är aktuell är Wayne Rooney som var kapten när England föll mot Brasilien i Qatar i november.

Rooney gjorde annars två mål mot ”Hammers” och Michael Owen fastställde slutresultatet till 3-0. I Söndagens final väntar Aston Villa.

Rio Ferdinand var tidigare borta i tre månader på grund av ryggproblem. Som tur är har Sir Alex serben Nemanja Vidic tillbaka efter skada.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!