Här är Twitter-meddelandet som överraskade väldigt, väldigt många.
1 av 3
Här är Twitter-meddelandet som överraskade väldigt, väldigt många. - Foto: Alloverpress
Det gick inte så bra för Ronaldos Portugal, som åkte ut redan i åttondelsfinalen mot Spanien.
2 av 3
Det gick inte så bra för Ronaldos Portugal, som åkte ut redan i åttondelsfinalen mot Spanien. - Foto: Julie Jacobson/AP/SCANPIX
Cristiano Ronaldo tros ha betalat den anonyma mamman en årslön för att hålla henne tyst.
3 av 3
Cristiano Ronaldo tros ha betalat den anonyma mamman en årslön för att hålla henne tyst. - Foto: Armando Franca/AP/SCANPIX

Ronaldo betalade mamman till tystnad

Rykten menar att den nyblivne pappan, Cristiano Ronaldo, betalade hans barns mamma 115 miljoner kronor för att tysta henne.


NEW YORK. Vem som är mamman till Cristiano Ronaldos nyfödde son är fortfarande ett stort mysterium. Enligt The Sun har den store Real Madrid-stjärnan betalat den anonyma mamman 115 miljoner kronor - lika mycket som en årslön för dribblern - för att aldrig någonsin säga någonting.

Enligt nära vänner till Ronaldo beskrev han dagen då han betalade mamman för "den dyraste dagen i mitt liv".

– Inte ens hans son kommer att få veta vem mamman är förän han är tillräckligt gammal för att förstå, säger en källa enligt den engelska tablioden.

Amerikansk surrogatmamma

Rykten menar att det är en amerikansk surrogatmamma som har fött sonen. Ronaldo ska ha fört över pengarna på måndagen som betalning för hon ger upp alla moderliga rättidgheter samt för att tvinga henne till tystnad.

Den potentiella mamman beskrivs som en riktig partypingla och en kvinna som Ronaldo aldrig skulle slå sig ned med.

Barnet, som föddes den 17 juni, är i den portugisiska staden Algarve med Ronaldos mamma Dolores och hans systrar, som ska hjälpa landslagsmannen att uppfostra barnet.

The Sun menar även att Ronaldo har förnekat att hans nuvarande flickvän, supermodellen Irina Shayk, är upprörd över nyheten. I veckan sågs paret äta lunch tillsammans i New York med en gemensam vän.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!