Miller och Daniel Tjernström.
1 av 2
Miller och Daniel Tjernström. - Foto: Patric Söderström/SCANPIX
Alex Miller tror på sina mannar.
2 av 2
Alex Miller tror på sina mannar. - Foto: BJÖRN LINDGREN/SCANPIX

Miller självsäker: "Vi vet hur de spelar"

AIK är riktigt illa ute inför kvällens returmöte med Rosenborg. Inget annat än en seger är tillräckligt bra för Solna-laget. Men tränaren Alex Miller tror på sitt lag och menar att han vet precis hur de ska spela för att gå vidare.– Det ska vi utnyttja, säger den skotske tränaren.


TRONDHEIM. I kväll drabbar AIK samman med Rosenborg i Champions League-kvalets tredje omgång. Efter 0-1-förlusten på hemmaplan är det inget annat är en seger som gäller för Solna-klubben, som ändå kommer till Trondheim med modet uppe.

– Vi vet hur de spelar. Det ska vi utnyttja, säger lagets nye tränaren Alex Miller.

Förutom att det är viktigt att hålla nollan menar även den skotske tränaren att det är oerhört viktigt att utnyttja sitt bollinnehav. Effektivitet är nyckelordet - något som saknades helt och hållet det första mötet lagen emellan.

"En spännande spelare"

En spelare som åtminstone imponerade rejält i AIK sist var nyförvärvet Mohamed Bangura. Den förre IFK Värnamo-anfallaren stod nästan ensam för allt det AIK hade framåt och valdes dessutom till lagets bäste spelare.

– Han är en spännande ung spelare, med en stor spelförståelse, berömmer Miller

I kväll klockan 20:45 sparkar matchen igång på Lerkendal och "Gnaget" behöver minst 1-0 för att ta matchen till förlängning.

AIK
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!