Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli.
Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Nyckelspelarna petade: "Vi behöver dem på söndag"

Fernando Torres och Steven Gerrard kommer inte att flyga tillsammans med truppen ned till den saboterade Stadio Sao Paolo-arenan i Napoli.


"Det kommer att krävas mycket jobb"

– Liverpool är otroligt likt Boston Red Sox, men det kommer att krävas mycket för att få klubben tillbaka dit där den hör hemma, säger Liverpools nye ägare John W Henry till Liverpoolfc.tv

Han menar vidare att det inte kommer att bli lätt att föra tillbaka Liverpool till storhet igen. Parallellt hävdar han att Liverpool 2010 är nästan i samma situation som Red Sox befann sig i när NESV köpte upp baseball-laget. Ekonomisk kris, dåligt spel och inga stora titlar på år.

NAPOLI. FC Liverpools manager Roy Hodgson kommer inte att ta ut sin bästa elva inför matchen borta mot Napoli. Detta på grund av att tränaren vill spara sina bästa spelare inför den viktiga hemmamatchen mot Blackburn.

– Jag kommer att lämna några spelare kvar i England. Några av våra mest viktiga spelare reser inte med laget för att matchen på söndag kommer att vara alldeles för viktig, säger Hodgson till Fifa.com.

Liverpool ligger för närvarande under strecket i Premier League och efter endast en seger på de åtta inledande matcherna. Senast blev det förlust i Merseyside-derbyt mot Everton, men trots det menade Hodgson efteråt att "klubben inte alls är i någon kris."

Gräsmattan saboterad

Samtidigt rapporteras det om att Napolis arena Stadio Sao Paolo blivit utsatt för sabotage. Sex ynglingar ska ha tagit sin på arenan och grävt upp 50 hål i gräsmattan. Dock menar ansvariga för klubben att sabotaget kommer att vara reparerat inför Europa League-matchen mot Liverpool.

Se den nya ägarens första intervju efter uppköpet av klubben.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!