Här är anfallarna under tiden i Inter.
1 av 2
Här är anfallarna under tiden i Inter. - Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP/SCANPIX

Balotelli jagades av Zlatan - fick låsa in sig

"Med sin osympatiska attityd på planen gjorde han Zlatan så arg en gång att han ville slå honom", säger Marco Materazzi.


Zlatans grymma säsong i Milan:

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ösa in mål för Milan.

Mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro. Det var svenskens åttonde fullträff i Serie A.

"Ibras" nionde ligamål kom mot Bologna. Sedan det har han målat mot Udinese och Lecce. Nu är den förre Barcelona-spelaren uppe i tolv ligamål efter att söndagens uppvisning mot Cesena.

MILANO. Det har spekulerats under en längre tid att Mario Balotelli, för närvarande i Manchester City, kan vara på väg att återförenas med Zlatan Ibrahimovic i Milan.

Anfallarna spelade tillsammans i storklubben Inter. Nu visar det sig att stjärnorna inte alltid fungerade så bra.

- Vi hade många bråk med Mario. Med sin osympatiska attityd på planen gjorde han Zlatan så arg en gång att han ville slå honom i omklädningsrummet, säger Inter-backen Marco Materazzi enligt Gazzetta dello Sport.

Han fortsätter:

- Balotelli lyckades rädda sig genom att låsa in sig på toaletten och, med hjälp av några lagkamrater, komma undan Zlatans ilska.

Den 37-årige backen, som har varit ”Nerazzurri” trogen sedan 2001, siktar på att sno ligatiteln framför ögonen på ”Ibra”.

- Zlatan var min lagkamrat, nu är han en motståndare. Jag hoppas att jag kan slå honom med mitt lag i slutet av året, men det blir väldigt svårt eftersom de är så starka, säger han.

Se när svensken var nära att frälsa Milan senast mot Lazio

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

2 timmar sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

3 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.