Inter vann kriget mot Roma

Åtta mål senare stod det klart att Inter kunde vinna - och även knappa in på Milan.

MILANO. Åtta galna mål gjordes när mötet mellan Inter och Roma fullständigt exploderade.

Men till slut var det ändå hemmalaget Inter som fick lämna San Siros gröna gräsmatta som segrare.

Endast tre mål gjordes i den första halvleken, där bland annat Wesley Sneijder sparkade igång målskyttet redan efter tre minuters spel.

Men det var först efter pausvilan som explosionen skulle komma.

Samuel Eto'o gjorde sitt andra mål för kvällen efter dryga timmen. Thiago Motta drygade ut ledningen bara minuterna senare, för att sedan få se Romas Mirko Vucinic sätta bortalagets andra reducering fyra minuter senare.

Ett 3-4-mål av Simone Loria skulle dock väcka liv i matchen. Ett liv som snabbt dog ut när Esteban Cambiasso satte 5-2 och matchens sista mål.

Inter ligger i och med kvällens resultat endast fem poäng bakom serieledande Milan, som dessutom har en match mer spelad.