Storskrällen - Schalke körde över mästarna

Tyskarna vann med 5-2 mot Inter.

Matchfakta:

Mål: 1-0 (1) Dejan Stankovic, 1-1 (17) Joël Matip, 2-1 (34) Diego Milito, 2-2 (40) Edu, 2-3 (53) Raul, 2-4 (57) Andre Ranocchia, 2-5 (75) Edu

Varningar:

Inter: Dejan Stankovic

Schalke: Jefferson Farfan, Hans Sarpei, Kyriakos Papadopoulos, Raul

Utvisningar:

Inter: Christian Chivu

MILANO. De regerande Champions League-mästarna Inter förlorade hemma på San Siro mot Schalke 04 med 5-2.

Hemmalaget fick en drömöppning på matchen genom Dejan Stankovic som slog till med ett helt galet långskott redan efter en minut.

Tyskarna reste sig efter, återtog kommandot och lyckades gå in till halvtidsvilan med 2-2. Ett ovärdeligt resultat på bortaplan. Men det var inget som satte stopp för den massiva tyska offensiven.

Under loppet av  fyra minuter i den andra halvleken såg Schalke till att säkra segern med förnedrande siffror.

Veteranen Raul placerade elegant in 3-2 och sedan gjorde Inters mittback Andrea Ranocchia självmål.

Brassen Edu avgjorde definitivt matchen med sitt 5-2-mål och nu krävs det minst fyra mål av Inter i returen för att inte äventyret ska vara över.