Wesley Sneijder närmar sig England.
1 av 5
Wesley Sneijder närmar sig England. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Diego Milito kan lämna Inter för den ryska ligan.
2 av 5
Diego Milito kan lämna Inter för den ryska ligan. - Foto: Francesco Pecoraro/AP/SCANPIX
Cesc Fabregas stora dag?
3 av 5
Cesc Fabregas stora dag? - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
Maxi Lopez jagades av hela Europa innan han kritade på för Barcelona 2005. Kan lämna Catania för Fiorentina den här sommaren.
4 av 5
Maxi Lopez jagades av hela Europa innan han kritade på för Barcelona 2005. Kan lämna Catania för Fiorentina den här sommaren. - Foto: Francesco Pecoraro/AP/SCANPIX
David Trezeguet är knappast lika glödhet som han var en gång i tiden.
5 av 5
David Trezeguet är knappast lika glödhet som han var en gång i tiden. - Foto: MASSIMO PINCA/AP/SCANPIX

Sillsvepet: "Det kommer bli en stor dag"

När två blir en - då närmar Wesley Sneijder sig England.


Klara övergångar

Liverpool har värvat Newcastles José Enrique. Spanjoren, som gjorde sig omöjlig i Newcastle efter att ha sågat klubben på Twitter, kommer få runt 600 000 kronor i veckan och övergångssumman ligger på drygt 60 miljoner kronor.

Det är tredje gången gillt för Xisco, som ännu en gång återvänder till spanska Deportivo la Coruña.

Raul Garcia spåddes en lysande framtid innan han lämnade Osasuna för Atletico Madrid. Men någon succé blev det inte i huvudstaden och nu återvänder mittfältaren hem.

Den 12 augusti 2011 kan bli dagen då Cesc Fabregas blir klar för Barcelona. Det kan bli dagen då Fiorentina hittar Alberto Gilardinos ersättare och det kan bli dagen då Wesley Sneijder drar till Manchester City.

Wesley Sneijder, mittfältare, Inter

De var två - men nu är de bara en. Enligt The Independent är Manchester United inte längre intresserade av Inters holländske mittfältare, då han kräver en alldeles för hög lön.

Nu är det alltså bara Manchester City som är intresserade - och som också har råd med liraren - kvar. Blir han kvar i Italien eller blir det spel i Premier League nästa säsong?

Intresserade klubbar: Manchester City.

Diego Milito, anfallare, Inter

Samuel Eto'o kan få sällskap till Ryssland. Enligt uppgifter är nämligen Diego Milito också aktuell för den ryska ligan med Rubin Kazan i spetsen.

Gazzetta dello Sport uppger att klubben, som först försökte värva Klaas-Jan Huntelaar från Schalke 04, kommer göra ett seriöst försök att värva argentinaren.

Intresserade klubbar: Rubin Kazan.

Cesc Fabreags, mittfältare, Arsenal

Soppan nådde inte sitt slut under torsdagen. Men rapporter från Spanien menar att Arsenal och Barcelona är överens om en övergångssumma och att det enda som fattas är ett officiellt "ja" från Londonklubben.

Nu återstår det att se om han blir klar en gång för alla. Om man ska tro på de Barcelona-baserade tidningarna så blir han klar i dag.

"Det kommer bli en stor dag i dag", skriver Gerard Pique på sin Twitter.

Intresserade klubbar: Barcelona, Chelsea.

David Trezeguet, anfallare, klubblös

Mjällby kan nog glömma den här fransmannen. Den förre målmaskinen, som är klubblös efter att ha lämnat spanska Hercules, är på väg till Premier League.

Senaste klubben i raden som vill ha hans underskrift är Aston Villa.

Intresserade klubbar: Swansea, Aston Villa, Napoli, Atalanta.

Maxi Lopez, anfallare, Catania

Fiorentina kan ha hittat Alberto Gilardinos, som är på väg bort från "La Viola", ersättare. Den förre Barcelona-anfallaren Maxi Lopez har gjort succé i Catania och kan alltså vara på väg till en större klubb nu.

Enligt Gazzetta dello Sport har Fiorentina kommit överens med spelaren, men inte med Catania.

Intresserade klubbar: Fiorentina.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!