"Zlatan kom hem, vi fixar drömbilen" - MFF:s tifo i samband med vänskapsmatchen mot Milan 2011.
1 av 10
"Zlatan kom hem, vi fixar drömbilen" - MFF:s tifo i samband med vänskapsmatchen mot Milan 2011. - Foto: Scanpix
Zlatan har tidigare uttalat sig om att MFF var "klubben som gäller" i Sverige.
2 av 10
Zlatan har tidigare uttalat sig om att MFF var "klubben som gäller" i Sverige. - Foto: Scanpix
2007 köpte de huset för 30 miljoner - men nu säljer Zlatan och Helena Seger huset i Limhamn.
3 av 10
2007 köpte de huset för 30 miljoner - men nu säljer Zlatan och Helena Seger huset i Limhamn. - Foto: Scanpix
"Anledningen till försäljningen är att vi bestämt oss för att fortsätta bo utomlands även efter karriären" säger den svenske Milanstjärnan i ett pressmeddelande.
4 av 10
"Anledningen till försäljningen är att vi bestämt oss för att fortsätta bo utomlands även efter karriären" säger den svenske Milanstjärnan i ett pressmeddelande. - Foto: Scanpix
Familjens badkar kostade runt 250 000 kronor. Det ska sägas att det inte är badkaret på bilden.
5 av 10
Familjens badkar kostade runt 250 000 kronor. Det ska sägas att det inte är badkaret på bilden. - Foto: Scanpix
Zlatan snålade inte när han bestämde sig för vilken swimmingpool han ville ha. En helt klädd i mosaik för 1,5 miljoner kronor.
6 av 10
Zlatan snålade inte när han bestämde sig för vilken swimmingpool han ville ha. En helt klädd i mosaik för 1,5 miljoner kronor. - Foto: Scanpix
Superstjärnan är barnsligt förtjust i snabba bilar. I Malmö fick en Porsche Panamera Turbo stå i hans garage, som sägs ha kostat långt över miljonen
7 av 10
Superstjärnan är barnsligt förtjust i snabba bilar. I Malmö fick en Porsche Panamera Turbo stå i hans garage, som sägs ha kostat långt över miljonen - Foto: Scanpix
Renoveringarna av huset sägs ha kostat upp mot 30 miljoner kronor. Bland annat har de sänkt trädgården för att minska insynen.
8 av 10
Renoveringarna av huset sägs ha kostat upp mot 30 miljoner kronor. Bland annat har de sänkt trädgården för att minska insynen. - Foto: Scanpix
Sönerna Maximilian och Vincent kommer inte växa upp i Sverige.
9 av 10
Sönerna Maximilian och Vincent kommer inte växa upp i Sverige. - Foto: Scanpix
Trendiga Helena Seger känner sig mer hemma i Milano än i Malmö.
10 av 10
Trendiga Helena Seger känner sig mer hemma i Milano än i Malmö. - Foto: Scanpix

"Zlatan has left the building"

Ibrahimovic säljer sitt omtalade hus i Malmö - och dödar MFF-förhoppningarna om en comeback i föreningen.   


Zlatan om MFF-ledningen:

– Malmö? Katastrof. Jag tror... Pelle (Svensson) fick ta över all skit efter Hasse Borg och Bengt Madsen. Det är inte hans fel. Och det får ni gärna skriva. Det är Hasse Borgs och Bengt Madsens, säger Ibrahimovic till Expressen den 30 januari 2011.

MALMÖ. Malmösonen Zlatan Ibrahimovic har tidigare uttryckt sig om att han skulle kunna återvända till MFF och styra upp klubben.

– Det är Malmö som gäller om jag kommer hem, sa Zlatan till Expressen samma år som han köpte sin bostad i Malmö och föreslog sin nya roll i MFF:

– Kanske som president?

"Har bestämt oss för att fortsätta att bo utomlands"

Men nu ser det ut som att det blir Italien även efter karriären för vår svenske superstjärna. För deras omtalade villa i Limhamn i Malmö ligger nu ute till försäljning, fastigheten som de köpte 2007 för 30 miljoner kronor.

"Anledningen till försäljningen är att vi bestämt oss för att fortsätta bo utomlands även efter karriären" säger den svenske Milanstjärnan i ett pressmeddelande från Ibrahimovics varumärkesbyrå The perfect brands.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hiljemark tar över Elfsborg

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

1 timme sedan
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

"Vi riskerar att mista medaljörer"

2 timmar sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

2 timmar sedan
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

idag 11:36
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

idag 11:24
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.