Fiorentina satte två mål i den andra halvleken och sänkte Milan.
1 av 5
Fiorentina satte två mål i den andra halvleken och sänkte Milan. - Foto: AP/SCANPIX
Antonio Cassano gjorde comeback.
2 av 5
Antonio Cassano gjorde comeback. - Foto: AP/SCANPIX
Men det räckte ändå inte för Massimilano Allegri och hans "Rossoneri".
3 av 5
Men det räckte ändå inte för Massimilano Allegri och hans "Rossoneri". - Foto: AP/SCANPIX
Anfallaren var på spelhumör.
4 av 5
Anfallaren var på spelhumör. - Foto: AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt 23:e ligamål.
5 av 5
Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt 23:e ligamål. - Foto: AP/SCANPIX

Inte ens Zlatan kunde rädda hopplöst Milan

Milan var på väg mot en ny seger. Men i den andra halvleken vaknade Fiorentina till liv och slog till två gånger om på San Siro.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic satte sitt 23:e ligamål när Fiorentina kom på besök. Men det räckte ändå inte för Milan som åkte på en blytung 1-2-förlust.

Den svenske stjärnan var på spelhumör och stod för flera briljanta passningar. Och det var även han som öppnade målskyttet, när han hur kallt som helst pressade in 1-0 på straff efter dryga halvtimmen.

En frispelad Stevan Jovetic chockade dock "Rossoneri" och kvitterade tidigt i den andra halvleken. Och med bara minuten kvar av ordinarie matchtid slog Amauri till och satte matchens sista mål. En balja som innebär att Milan nu kan tappa serieledningen till Juventus, som lirar mot Palermo senare under lördagen.

Cassano gjorde comeback

I den 83:e minuten fick Antonio Cassano hoppa in och spela de sista minuterna. Det var anfallarens första match efter kollapsen och hjärtoperationen i höstas.