Ashley Young och Rooney efter målet.
Ashley Young och Rooney efter målet. - Foto: Clive Mason/Getty Images
Rooneys mål avgjorde - men förgäves för United.
Rooneys mål avgjorde - men förgäves för United. - Foto: Clive Mason/Getty Images
United går för ovanlighetens skull titellösa ur denna säsong.
United går för ovanlighetens skull titellösa ur denna säsong. - Foto: Clive Mason/Getty Images
United-spelarna deppade efter matchen - trots segern med 1-0.
United-spelarna deppade efter matchen - trots segern med 1-0. - Foto: Clive Mason/Getty Images

Uniteds stora besvikelse – City avgjorde på övertid

Manchester United var mästare med två minuter kvar av säsongen. Då avgjorde Kun Aguero för City och Unitedspelarna fick se mästerskapet rinna de ur händerna.

Sunderland - Manchester United 0-1

0-1 Wayne Rooney (20).

Varningar: Sunderland: F. Campbell, P. Bardsley, M. Turner. United: P. Jones, R. Giggs, P. Scholes.

Vinn biljetter till EM

Vem tyckte du var matchens lirare? Utse planens gigant och tävla om biljetter till Sveriges matcher i EM - och chansen att dela ut priset till matchens lirare i mötet mellan Sverige - Frankrike.

SUNDERLAND. Det såg länge ut som att Manchester United till sist skulle bli Premier League-segrare. Wayne Rooneys nickmål i den 20:e minuten blev matchavgörande borta mot Sunderland. Och hemma i Manchester låg rivalerna City under med 2-1 mot Queens Park Rangers.

Nervösa Unitedspelare stod på planen i Sunderland och hörde hur City både kvitterade och tog ledningen på övertid. Ligatiteln förlorades och Alex Fergusons mannar gick besvikna ut i omklädningsrummet.

Matchen i Sunderland inleddes avvaktande och det syntes att motståndarna Sunderland inte hade något att spela för. United spelade tempofattigt och backade hem efter Rooneys mål för att säkra segern.