Här häcklas en irriterad Ronaldo – på hemmaplan

Cristiano Ronaldo har det inte lätt. Världens kanske nästbäste fotbollsspelare någonsin blir snuvad av den bäste genom alla tider på uppmärksamheten – och får höra hånade ramsor när han kommer hem till Portugal.


LISSABON. Lionel Messi lär gå Cristiano Ronaldo nerverna. De spelar i de rivaliserande lagen Barcelona och Real Madrid och de slåss varje år om titeln som världens bäste fotbollsspelare. Det är bara det att Messi har vunnit Ballon d'Or fyra år i rad nu – och Ronaldo hamnar ständigt i skuggan av den lille argentinaren. 

Därför lär han inte tycka att det är särskilt roligt när han till och med blir hånad på hemmaplan i Portugal. Ronaldo, som tillsammans med sitt landslag ska möta Ecuador under onsdagen, tonar dock ner betydelsen av ropen: "Messi, Messi, Messi".

– Jag har spelat 10 år med det portugisiska landslaget, en enskild kommentar kommer inte att förstöra mitt engagemang. Det är en ära att få representera mitt land, bära den här tröjan och när jag är här är känns det som att jag är med min familj, säger han enligt 101greatgoals


Men visst ser Ronaldo väldigt obekväm ut över ramsan?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!