Världens mest uthålliga supporter fick komma in i Arsenals spelarbuss

En vietnamesisk man är kanske Arsenals mest uthålliga och ihärdiga supporter. I åtta kilometer sprang han bredvid lagets buss – sen fick han träffa spelarna.


Arsenals Asienturné

Under sommaren är Arsenal liksom många andra lag på turné i Asien. Indonesien, Vietnam och Japan ska besökas innan äventyret är slut. Den 14 juli vann de mot ett indonesiskt "dream team" med 7-0. Övriga matcher:

Arsenal-Vietnam 17 juli
Arsenal-Nagoya 22 juli
Arsenal-Urawa 26 juli

HANOI. Tapper, uthållig och med ett rejält sexpack. Så kan man beskriva "The running man", som den ännu anonyme vietnamsen kallats. Han sprang bredvid Premier League-klubben Arsenals spelarbuss i Hanoi i hela åtta kilometer.

Spelarna skrattade inifrån men efter ett tag övergick det i beundran och sång. "Sign him up" (värva honom) sjöng stjärnorna samtidigt som den vietnamesiske mannen fortsatte springa.

"Hade ett otroligt sexpack"

Till slut fick han ändå kliva på bussen, ta av sig sin Arsenaltröja och få den signerad av hela truppen. Spelarna var fortfarande imponerade av mannen och hur han orkat.

– Han hade ett otroligt sexpack och vi kände oss avundsjukna, säger den polske målvakten Wojciech Szczesny i ett videoklipp på Arsenals hemsida.

Ingenting är omöjligt, drömmar kan bli verklighet. Det är budskapet i Arsenals lilla film från Asienturnén. Kanske var det därför de lät honom springa i åtta kilometer innan hans dröm kunde besannas.

Se klippet här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!