De flesta i Liverpool tycker att Luis Suárez har vänt dem ryggen.
1 av 3
De flesta i Liverpool tycker att Luis Suárez har vänt dem ryggen. - Foto: © BILDBYRN / BILDBYRN
Suárez själv vill flytta till en klubb som spelar Champions League.
2 av 3
Suárez själv vill flytta till en klubb som spelar Champions League. - Foto: © BILDBYRN / BILDBYRN
Brendan Rodgers är rasande på anfallaren.
3 av 3
Brendan Rodgers är rasande på anfallaren. - Foto: © Bildbyrån - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRÅN

"Vampyren" Suárez hatad i Liverpool

Liverpool har tröttnat på Luis Suárez beteende. Efter hans uttalanden i den engelska pressen går klubbens tränare Brendan Rodgers till hård kritik mot anfallaren:– Han har varit totalt respektlös mot klubben.


Luis Suárez-gate fortsätter att rulla på. Suárez, som hävdar att han blev lovad att lämna Liverpool om de missade Champions League, har kallat in spelarfacket för att komma bort från klubben. Något som Liverpools tränare Brendan Rodgers inte uppskattar. Rodgers sätter nu Suárez i frysboxen och tillåter inte honom att träna med resten av laget.

– Jag tror att Luis vet vilket stöd han har haft från klubben och det är något som var orubbligt under hela den förra säsongen. De kommentarer jag har läst visar besvikelse, men mitt jobb är större än så, säger han i en intervju med Liverpool Echo.

"Totalt respektlös mot klubben"

Rodgers skräder inte med orden.

– Mitt jobb är att kämpa och skydda klubben. De samtalen jag har haft med honom väljer jag att hålla privat. Jag kommer att ta till starka åtgärder, absolut. Han har varit total respektlös mot klubben, det är brist på respekt mot en klubb som har gett honom allt. Absolut allt.

Rodgers har svårt att förstå Suárez som har fått stöd av både klubben och supportrarna när det har blåst som mest kring honom.

"Han är en vampyr"

– Jag tycker verkligen, verkligen synd om de supportrar som har sjungit hans namn. Vi har rest runt i hela världen under försäsongen. I Jakarta sjöng 85 000 personer hans namn, det var likadant i Australien och Thailand, och vid Steven Gerrards hyllningsmatch, säger han till Liverpool Echo

Och i Liverpool är supportrarna trötta på Suarez. I en intervju med Sky Sports vill en liten pojke att han ska lämna klubben.

– Sälj honom. Han är en vampyr, han biter för många människor.  


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.