I går meddelade Zlatans advokat att de skulle stämma Ulf Karlsson. Nu har också stämningsansökningen kommit in.

I går meddelade Zlatan Ibrahimovics advokat, Fredrik Bogren att de skulle lämna in en stämningsansökan. Och på tisdagsförmiddagen har nu stämningsansökningen kommit in till Värmlands tingsrätt, skriver SVT.

Bogren stämmer Ulf Karlsson för i första hand grovt förtal och i andra hand förtal. I stämningsansökningen står det bland annat:

"Ulf Karlssons uttalanden är osanna, grundlösa och mycket allvarliga för Ibrahimovic"

Det var i tisdags som allt sattes igång. Ulf Karlsson uttalade sig om att Zlatan var dopad under sin tid i Juventus. Sedan dess har Svenska fotbollsförbundet, Zlatans agent och advokat slagit tillbaka mot Karlsson påstående. Karlsson har även bett om ursäkt under fredagen för sitt påstående.

Rätt att stämma Karlsson?
Tack för din röst!

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.