Villarreal äntligen segrare igen

Spelarna i Villarreal fick äntligen njuta av en seger igen, efter 3-2 (3-2) borta mot Granada. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i La Liga i fotboll.

Gästande Villarreal fick en bra start på matchen. Gerard Moreno slog till framspelad av Alexander Sorloth, redan i 18:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 23:e minuten, när Gerard Moreno på nytt fick träff på straff.

Bara fem minuter senare var det Alexander Sorloth som såg till att Villarreal ökade ledningen på nytt, till 0-3.

Granada reducerade till 1-3 en minut senare genom Ricard Sanchez framspelad av Gonzalo Villar.

Granada reducerade igen i 34:e minuten genom Myrto Uzuni. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Villarreal med 3-2.

Granada har tre oavgjorda och två förluster och 8–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Villarreal har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 6–7 i målskillnad. Det här var Granadas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Villarreals tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Villarreal ligger på tolfte plats i tabellen, och Granada är på 19:e plats.

Söndag 5 november möter Granada Valencia borta 16.15 och Villarreal möter Atlethic Bilbao hemma 18.30.