Girona vann mot Atletico Madrid
Girona vann mot Atletico Madrid - Foto: SOPA Images Limited / Alamy

Girona vann toppmötet mot Atletico Madrid

Girona tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Atletico Madrid i La Liga i fotboll på onsdagen med 4-3 (3-2). En viktig seger i toppen av tabellen.

Ivan Martin stod för Gironas avgörande mål på stopptid.

Segern var Gironas fjärde på de senaste fem matcherna.

Girona började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Valery till.

Atletico Madrid kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Alvaro Morata framspelad av Antoine Griezmann, i 14:e minuten.

Girona tog ledningen på nytt i 26:e minuten, när Savio fick träff.

Laget ökade också ledningen till 3-1 i 39:e minuten, genom Daley Blind.

Atletico Madrid reducerade till 3-2 i slutminuterna av första halvlek, på nytt genom Alvaro Morata. I 54:e minuten nätade Alvaro Morata, och kvitterade för Atletico Madrid och fullbordade därmed sitt hattrick.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Ivan Martin slog till och gjorde 4-3 för Girona.

Alvaro Morata gjorde tre mål för Atletico Madrid.

Det här var Gironas åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Atletico Madrids tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Girona är kvar på andra plats, och Atletico Madrid stannar på tredje plats, i tabellen.

Söndag 14 januari 14.00 spelar Girona borta mot Almeria. Atletico Madrid möter Granada borta på Estadio Nuevo Los Carmenes lördag 20 januari 16.15.