Zlatan får Marcus Berg som partner

Ibrahimovic: "Vi spelar för Henke".


Marcus Berg, proffs och målskytt i holländska Groningen, ser ut att bli Zlatans partner mot Malta, enligt SVT Text. Men under förmiddagens presskonferens ville man inte lämna några tydliga besked på laguppställning.

Nyblivna lagkaptenen Zlatan var inte orolig över sällskapet, vilket det än må bli.

– Alla som är med är duktiga. Jag tror inte det kommer att påverka mycket att få en annan anfallspartner. Han som kommer in är säkert hungrig, alla är sugna på att spela, sade han.

Skytteligavinnaren Zlatan verkade heller inte orolig över måltorkan i landslaget. Även om han inte skottat en balja sedan matchen mot Spanien i EM-slutspelet för snart ett år sedan.

– Vi har inte tur för tillfället, det lilla sista saknas. Men vi har skapat många chanser. Om vi inte hade gjort det hade vi haft problem, men så länge vi skapar dem är jag inte alls orolig. Målen kommer. Det är bara att fortsätta kämpa för att göra mål, säger Zlatan.

Flyttkarusellen kommenterar han inte alls. Han vill mest njuta av semestern när matchen mot Malta är färdig. Inte heller vill han säga något om Henrik Larssons situation just nu. Mer än att de spelar för honom på onsdagen.

– Hela laget stöttar honom och vi spelar för honom också.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!